Dosegljivi vsak delovnik od 8h do 19h.

Cenik računalniškega servisa in ostalih storitev

Servis prenosnikov 

Prenosnik vedno najprej diagnosticiramo preden začnemo s popravilom in vas nato obvestimo o ceni popravila. V primeru popravila pri nas je diagnostika brezplačna. 
30,00 € / ura
Več informacij

Servis računalnikov

Računalnik vedno najprej diagnosticiramo preden začnemo s popravilom in vas nato obvestimo o ceni popravila. V primeru popravila pri nas je diagnostika brezplačna. 
30,00 € / ura
Več informacij

Čiščenje računalnika

Pregrevanje računalnika lahko vodi do veliko večjih okvar. Glavni razlog je prah, ki se nabere na ventilatorjih in hladilniku. To temljito očistimo in namestimo novo termalno pasto.
25,00 € 
Pokličite nas

Posodobitev BIOS-a

Ste kupili nov procesor ali novo matično ploščo in ne dobite sliek na ekranu? Mogoče samodokupili RAM, ter se vam računalnik nikakor ne prižge? Tu smo da vam uredimo posodobitev BIOS-a.
24,00 € 
Več informacij

Menjava ekrana / delov

Razbiti ekrani, prenehanje polnjenja prenosnika, nedelujoča tipkovnica, nedelujoča miška in veliko drugih stvari se lahko zamenja. Pred menjavo je obvezen pregled računalnika in posvet s kupcem.
24,00 € + del računalnika
Več informacij

Namestitev Windows-a

Da bo prenosnik in računalnik sploh deloval je potrebna namestitev operacijskega sistema. Namestimo vam operacijski sistem ter posodobimo vse gonilnike. 
40,00 € + Licenca
Pokličite nas

VENUM PC

TU SMO DA VAM POMAGAMO

POKLIČITE:  069/ 993 - 983

Sestava - Osnovna

Imate računalnike dele pa ne upate / ne znate sestaviti računalnika? Tu smo, da vam pomagamo. Osnovna sestava se smatra tudi z vključno AIO hladilniki. Nasplošno do 2 uri sestave. Vsak računalnik pred oddajo stranki preverimo / testiramo.
40,00 € 
Več informacij

Sestava - zahtevvna

Imate željo imete računalnik čisto po vaših standardih? Tu smo, da vam pomagamo. Zahtevna sestava se smatra za sisteme, ki imajo vodno hlajenje s cevmi (soft ali hard tubing). Nasplošno do 4 dni sestave. Vsak računalnik pred oddajo stranki preverimo / testiramo.
od 100,00€
Več informacij

Oddaljena pomoč

Če imate programske težave in imate dostop do interneta vam lahko pomagamo tudi na daljavo. Pogoj je internetna povezava. Pokličite nas in se uskladimo časovno ter vam pomagamo če je le možno. Preden začnemo boste potrebovali progam, ki je brazplačen: Any Desk.
30,00 € / ura
Pokličite nas
Vse cene so obračunane že z vključenim DDV-jem (22%)​

Cenik velja od 31.12.2021​

DELOVNI ČAS

Pon. ZAPRTO
Tor. 14:00 - 19:00
Sre. 14:00 - 19:00
Čet. 14:00 - 19:00
Pet. 14:00 - 18:00
Sob. ZAPRTO
Ned. ZAPRTO
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram