fbpx

ČIŠČENJE RAČUNALNIKA

Je računalnik čedalje počasnejši?
pocasen-racunalnik

Računalnik je čedalje počasnejši? Se pojavljajo nove ikone na namizju? Je računalnik zelo obremenjen ob vsakem odpiranju programa, datoteke? Najverjetneje gre za zlonamerno kodo, virus ali trojanskega konja. Čas je za čiščenje računalnika. Pri nas se trudimo odpraviti razne viruse in zlonamerne brez izgube podatkov, če je le mogoče. V primeru, da je računalnik že toliko okužen, poskusimo rešiti čim več datotek/slik … in na novo namestiti operacijski sistem.

Imate težave s pregrevanjem?
pregrevanje racunalnika

Se na prenosniku ventilator ne ustavi? Je prenosnik vroč? Se samodejno ugaša? Potem je skrajni čas, da nas obiščete, kjer bomo prenosnik razstavili in očistili ter zamenjali termalno pasto. Ko gre za čiščenje računalnika smo zelo natančni, zato samo čiščenje ohladi računalnik za 30 %, dodatnih 30 % pa prinese nova termalna pasta, bodisi na procesorju ali grafični kartici. Enako velja za stacionarne računalnike.

Pokličite nas
Pokličite nas

Nimate časa za obisk naše poslovalnice? Po predhodnem dogovoru lahko računalnik prevzamemo tudi na lokaciji po vaši želji (Gorenjska regija, največ 10 km od Krope oz. Kranja BREZPLAČNO). Stremimo namreč k temu, da so naše stranke zadovoljne in se z veseljem vračajo k nam, obenem pa vam želimo čim bolj olajšati uporabniško izkušnjo.

Cenik storitev
Pokličite nas +386 69 993 983
Pokličite nas, če imate kakršnokoli vprašanje +386 69 993 983
Pokličite nas +386 69 993 983