Dosegljivi vsak delovnik od 8h do 19h.

Prava oprema za prave igralce

Prava oprema za prave igralce. Ta preprosta fraza sintetizira našo dušo. Od našega začetka leta 2008 kot proizvajalca napajalnikov, ohišij in hlajenja za osebne računalnike, usmerjenega v igre, je bila misija COUGAR-a vedno zagotavljanje perifernih naprav za igre in komponent računalnikov, ki izpolnjujejo zahteve tistih ljudi, ki mislijo, da je igranje veliko več kot le način ubijanja časa. . Za nas in za tiste, ki razmišljajo tako kot mi, je sodobno igranje tako umetnost kot tekmovalni šport, pomemben del človeškega življenja, ki vam omogoča razvijanje in prikazovanje veščin, na katere običajno življenje preprosto ni pripravljeno. Igre so vrata v svetove, v katerih se srečajo tako najnaprednejše zmogljivosti človeških možganov kot najbolj prvinski instinkti in reakcije, da vam prinesejo nove izkušnje, za dostop do njih pa morate biti ustrezno opremljeni.

Gaming Ohišja

dust 2 mini itx

COUGAR Dust 2 odlikuje vojaški slog. Gre za primer Mini-ITX z optimalno združljivostjo, ki se rodi za igralce, ki niso vedno na isti lokaciji. Sprednje in zadnje plošče so izdelane iz aluminija s peskanim zaključkom. Za razliko od nekaterih drugih Mini ITX primerov na trgu, Dust 2 podpira zmogljiv strojni sistem s polnim navpičnim GPU-jem (do 330 mm) in PSU (160 mm PS2 ATX).

 

Preveri več >

CONQUER - Bodi unikaten!

Ta koncept odprtega okvirja je sestavljen iz ojačanega okvirja iz aluminijeve zlitine, ki ga obdajata dve stranski plošči iz kaljenega stekla debeline 5 mm, ki zagotavljata eleganten dizajn z veliko notranje vidljivosti.

Preveri več >

Napajalniki

Polar serija

Za zajezitev globalnega segrevanja napajalnik z večjo učinkovitostjo pomeni dolgo življenjsko dobo in manj izgubljene energije. Serija učinkovitosti COUGAR Polar platinum ščiti Zemljo in naredi najboljše za naslednjo generacijo.
Preveri več >

Vte x2 serija

Serija COUGAR VTE ima visokokakovosten certifikat 80 PLUS Bronze z brezhibnim prenosom moči, učinkovitostjo, tišino in vzdržljivostjo. Je najboljša izbira za tiste, ki iščejo visoko vrednost in zanesljivo napajanje.

Preveri več >

Zračno hlajenje

FORZA 50 – 85

Forza 50 kot stolpni hladilnik CPE za CPU osnovnega razreda z edinstveno oblikovanim sprednjim pokrovom, skupaj z visokozmogljivim ventilatorjem COUGAR MHP120, uporabnikom zagotavlja popolno odvajanje toplote.

Preveri več >

Vodno hlajenje

AQUA ARGB

Serija RGB tekočinskega hlajenja vse v enem. Je popolna rešitev za igralce, ki potrebujejo zmogljivo zmogljivost hlajenja procesorja z izjemnimi vizualnimi elementi ARGB.

Preveri več >

Slušalke

PHONTUM ESSENTIAL

Pripravljene, da se vam pridružijo v vaših bitkah. Igralne slušalke, ki vam prinašajo vse funkcije, ki jih potrebujete za uspeh pri spletnem igranju.

Preveri več >

Miške

MINOS XT - RGB

Minos XT je okretna in zmogljiva igralna miška, idealna za tiste, ki uživajo v agilni igralni izkušnji.

Preveri več >

DualBlader

DualBlader je idealna miška za močan vstop v konkurenčno spletno igranje.

Preveri več >

Ostalo

Armor S Royal

Vrhunski gaming stol premium kvalitete za najzahtevnejše igralce.

Preveri več >

Screamer-X

Screamer-X je nujno potreben za ustvarjalcev vsebin, video urejevalnikov in izvajalcev.

Preveri več >

armor one

Prinaša udobje, ki ga potrebujete za temeljito uživanje v dolgih igralnih sejah.

Preveri več >

Tipkovnice

LUXLIM

Optično-mehanska igralna tipkovnica z izjemno nizkim profilom

Preveri več >

PURI MINI

Kompaktna mehanska igralna tipkovnica 60 % DSA

Preveri več >

PURI TKL RGB

Igralčevo RGB ultimativno orožje

Preveri več >

DELOVNI ČAS

Računalnike prevzemamo vsak delavnik
po dogovoru z našim serviserjem.

Dopoldan med 10. in 14. uro
Popoldan med 15. in 19. uro
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram