INTERVENCIJA

Računalnik se ne prižge
nedelujoč namizni računalnik

Se vaš računalnik nenadoma ne prižge več, čeprav so napajalni kabli računalnika priključeni? Se prenosni računalnik ne prižge kljub prazni bateriji  in priključenem napajanju? V primeru mehanskih napak bomo strokovno ocenili vrednost nadomestnega dela oziroma popravila in vam svetovali o nadaljnjih korakih. Če bi bila cena popravila previsoka, smo vaš stari računalnik pripravljeni od vas odkupiti.

 

Nekaj ne deluje
pokvarjen prenosnik

Se vaš računalnik prižge, vendar na ekranu ni slike? Slišite le hrup ventilatorja? Ste opazili črn oziroma moder ekran z napisom napaka? Ste morda opazili nedelovanje omrežne povezave ali zvoka? Vse to in še več so pogoste napake na našem računalniku, ki jih je mogoče odpraviti. Vprašanje je le, če se le to izplača, saj v našem podjetju stremimo k temu, da stranki ugodimo kvalitetno in seveda tudi ugodno.

Pomoč na domu ali na daljavo
pomoč starejšim

 V primeru kakršnih koli težav z računalnikom se bomo oglasili kar pri vas doma, v službi ali kje drugje (Gorenjska regija, največ 10 km od Krope oz. Kranja BREZPLAČNO) in diagnosticirali težavo ter vam svetovali glede nadaljnjih korakov. V primeru, da gre za težavo z gonilniki oziroma drugo programsko napako, se lahko na vaš računalnik povežemo na daljavo in poskusimo odpraviti napako (če nam sistem seveda to dopušča).

Cenik storitev
Pokličite nas +386 69 993 983
Pokličite nas, če imate kakršnokoli vprašanje +386 69 993 983
Pokličite nas +386 69 993 983