fbpx

INTERVENCIJA

Računalnik se ne prižge
Imate težave?

Se vaš računalnik nenadoma ne prižge več, čeprav so napajalni kabli računalnika trdno priključeni? Se prenosni računalnik ne prižge kljub temu, da ste priključili napajalne kable (v primeru, izpraznjene baterije)? V primeru mehanskih napak bomo strokovno ocenili vrednost nadomestnega dela oziroma popravila in vam svetovali o nadaljnjih korakih. Če bi bila cena popravila previsoka, smo vaš stari računalnik pripravljeni od vas odkupiti.

 

Nekaj ne deluje
Nekaj ne deluje

Se vaš računalnik prižge, vendar na ekranu ni slike? Slišite le hrup ventilatorja? Ste opazili črn oziroma moder ekran z napisom napaka? Ste morda opazili nedelovanje omrežne povezave ali zvoka? Vse to in še več so pogoste napake na našem računalniku, ki jih je mogoče odpraviti. Vprašanje je le, če se le to izplača, saj v našem podjetju stremimo k temu, da stranki ugodimo kvalitetno in seveda tudi ugodno. Kot rečeno, smo v primeru hujših oziroma dražjih napak vaš računalnik pripravljeni od vas odkupiti.

Pomoč na domu ali na daljavo
Oddaljena pomoč

Naši izkušeni strokovnjaki se bodo po predhodnem dogovoru v primeru popolnega nedelovanja računalnika oglasili kar pri vas doma (na območju Gorenjske oziroma v radiju 30 km od Krope) in diagnosticirali težavo ter vam svetovali glede nadaljnjih korakov. V primeru, da gre za težavo z gonilniki oziroma drugo programsko napako, se lahko na vaš računalnik povežemo kar na daljavo ter s tem prihranimo čas in energijo ter s tem, če je le možno, napako odpravimo v znatno krajšem času.

Cenik storitev
Pokličite nas +386 69 993 983
Pokličite nas, če imate kakršnokoli vprašanje +386 69 993 983
Pokličite nas +386 69 993 983