Dosegljivi vsak delovnik od 8h do 19h.

NADGRADNJA RAČUNALNIKA

Hitrost, odzivnost in zmogljivost računalnika je zelo odvisna od kompatibilnosti komponent med seboj. 

Pregled obstoječega sistema

Najprej podrobno pogledamo vaš obstoječi računalnik. Zelo pomemben faktor igra starost le tega in stanje obstoječih komponent. Pri nadgradnji starejših prenosnikov je v večini primerov velik korak nadgranjda iz HDD (trdega diska) na SSD (hitrejši disk za 5x ali več)

Pogovor in svetovanje

Ko opravimo temeljit pregled in preverimo kaj bi lahko nadgradili vas seveda obvestimo o najceješi, optimalni in najboljši nadgradnji. Večkrat se zgodi tudi, da zaradi starosti obstoječih komponent nima smisla nadgrajvati ampak kupiti kaj novejšega.

Vi odločate, mi izpolnimo

Ker se zavedamo, da lahko nadgradnje včasih pomenijo velik strošek za nekoga ste seveda vi tisti, ki odločate. Glavni cilj je zadovoljstvo kupca zato vedno ponujamo optimalne rešitve, med njimi tudi nakup na obroke.

Dogovor in čas nadgradnje

Preden začnemo nadgrajevati vam seveda prej povem koliko bi vas sama nadgradnja stala. Ko se dogovorimo za nadgradnjo vas obvestimo koliko bo časovno to trajalo. Ob manjši nadgradnji in zalogi komponent je to lahko že isti dan.
Preveri naše custom build računalnike
venum pc lastnik

tu smo da pomagamo

Ob poplavi vseh tehnoloških novosti je nadgradnja računalnika lahko precej zgrešen nakup ali velika težava že v sami kompatibilnosti. 

Vedno poudarjamo, da najdražje ni nujno najboljše in naš cilj je usmeriti Vas v pravi nakup. Velikokrat je potreba samo po nadgradji, če pa se odločite za popolnoma nov računalnik po vaših potrebah in željah pa smo Vam seveda na voljo.
POKLIČITE NAS

Smo vas prepričali?

V našem podjetju si prizadevamo za kakovost in zadovoljstvo kupca. Vedno iščemo optimalno in najugodnejšo rešitev za kupca. Radi pomagamo in svetujemo, zato ne odlašajte s popravilom.
POKLIČITE NAS!
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram