ODKRIVANJE IN DIAGNOSTIKA NAPAK

Imate težave z računalnikom?
Težave z računalnikom

Imate težave z računalnikom, niste pa prepričani, za kakšno napako bi lahko šlo? V našem podjetju ponujamo tudi osnovno (do ene ure) in napredno odkrivanje ter diagnostiko napak. Vsak računalnik temeljito pregledamo, tako mehansko kot sistemsko. V primeru, da servis opravimo mi je diagnostika brezplačna.

Poročilo diagnostike

Ob diagnosticiranju računalnika, vam pripravimo tudi poročilo o naših ugotovitvah.  V poročilu opišemo, kaj smo testirali in katere napake smo ob tem ugotovili. Opišemo tudi postopek, kaj bi bilo potrebno storiti za odpravo napak in okvirno ceno popravila.  S tem vam olajšamo odločitev o popravilu računalnika. Brez vašega soglasja ne delamo nobenih sprememb na računalniku.

Obisk na lokaciji in prevzem
dostava na dom

Nimate časa za obisk naše poslovalnice? Ni problema! Pokličite nas in dogovorili se bomo za termin ter lokacijo prevzema. Po predhodnem dogovoru vas obiščemo tudi pri vas doma, v službi ali kje drugje (Gorensjka regija, največ 10 km od Krope oz. Kranja BREZPLAČNO). V kolikor ste dlje se prav tako lahko predhodno dogovorimo o obisku. Stremimo namreč k temu, da so naše stranke zadovoljne in se za pomoč z veseljem obrnejo na nas.

Cenik storitev
Pokličite nas +386 69 993 983
Pokličite nas, če imate kakršnokoli vprašanje +386 69 993 983
Pokličite nas +386 69 993 983