NADGRADNJA RAČUNALNIKA

Želite hitrejši in bolj odziven računalnik?

Nadgradnja in boljše komponente so pravi in hkrati najbolj enostaven odgovor na to vprašanje. Toda, komponente niso brezplačne in na trgu je teh komponent ogromno. Seveda obstaja odgovor na vsa vprašanja na internetu, ampak če ne veste niti kje začeti potem je Venum PC pravi naslov za vsa vprašanja in posvet.

Strojna oprema je tista, ki skrbi za delovanje vašega računalnika. Toda vsa podjetja izdelujejo vedno boljšo opremo in istočasno se tudi operacijski sistem prilagaja tej opremi, kar pomeni, da je vedno povpraševanje po zmogljivejših komponentah. Tukaj pa pride do težave, saj je na internetu ogromno podatkov o komponentah, ki so na trgu in le teh ni malo.

Zavedamo se, da tehnologija iz dneva v dan napreduje zato se tudi redno izobražujemo in testiramo različne proizvajalce in najnovejše komponente na trgu. Različne teste in recenzije si lahko pogledate tudi na našem Youtube kanalu.
Ob poplavi vseh tehnoloških novosti je nadgradnja računalnika lahko precej zgrešen nakup ali velika težava že v sami kompatibilnosti. Vedno poudarjamo, da najdražje ni nujno najboljše in naš cilj je usmeriti Vas v pravi nakup. Velikokrat je potreba samo po nadgradji, če pa se odločite za popolnoma nov računalnik po vaših potrebah in željah pa smo Vam seveda na voljo.


Seveda smo tu tudi za namestitev nove strojne opreme in hkrati poskrbimo za najnovejše gonilnike, da bo oprema delovala tako kot mora. Vedno ob namestitvi nove opreme opravimo tudi test in tako je zagotovo računalnik optimiziran in pripravljen za nadaljno uporabo. V primeru, da odločite za nakup novega računalnika pri nas, ki je sestavljen po vaših željah Vam nudimo popolnoma prilagojeno sestavo na vaše želje, ki je brezplačna v primeru nakupa računalnika pri nas. V nasprotnem primeru Vas konfiguracija po meri stane 20,00€.