POPRAVILO PRENOSNIKA

Je prenosnik že čisto na koncu svojih zmogljivosti?

Naši tehniki so kvalificirani, da oživijo vaš prenosnik. Z diagnostiko preverimo in popravimo še tako nemogočo napako. Največ nam pomeni, da nas razumete zato uporabljamo čim bolj vsakdanje besede. Naš cilj je, da bo vaša odločitev sprejeta na podlagi naše strokovne ocene in vašega razumevanja.

Najbolj smo znani po tem, da hitro diagnosticiramo napako, imamo profesionalni odnos in smo zelo prilagodljivi. Obiščemo vas lahko tudi na domu, na poti v službo ali pa se oglasite pri nas. Na telefon smo dosegljivi tudi za vikend in če je stvar urgentna se prilagodimo in pridemo tudi ob naših neuradnih urah. Diagnostika običajno ne traja več kot 1 uro, razen v primeru sistemske ali zahtevnejše napake. V primeru daljšega popravilo vam nudimo tudi začasni prenosnik, ki je dovolj zmogljiv za osnovna opravila kot so pisanje dokumentov, mailov, gledanje filmov ipd.

Naše storitve:

Vzdrževanje čistoče v vašem prenosniku in zagotavljanje nizkih temperatur, ter pretok zraka je kot zdrava prehrana za telo. Venum PC ponuja hitro in učinkovito čiščenje računalnika poleg tega pa je relativno poceni.
Predlagamo čiščenje vsaj na 1 leto (odvisno od uporabe). Če pa je prenosnik star več kot 2 leti pa je zagotovo smiselno obiskati servis in ga očistiti ter zamenjati termalno pasto.

Ventilator procesorja je zadolžen za odvajanje vročega zraka, ki ga proizvaja procesor ob obremenitvi. Če ta ventilator in njegove zračnike zadušimo (z prahom ali rjuho) ventilator enostavno ne more odvajati vročine in posledično se pregrevajo vse komponente v prenosniku, kar lahko vodi do odpovedi matične plošče.

Vendar prah ni edini krivec za vročino, saj se čez čas tovarniška termalna pasta posuši in nima več svoje prvotne funkcije. Mi zato uporabljamo profesionalno pasto za prenosnike, ki se zelo pregrevajo (Noctua) in prav tako odlično Arctic MX-4 za ostale prenosnike.

Čiščenje je temeljito in prenosnik se popolnoma razstavi ter očisti vsak del. Zagotovo vam bo prenosnik hvaležen vi pa boste imeli hladen in zdrav prenosnik.

Lepljiva tipkovnica? Nekaj črk ne dela, ali pa enostavno tipkovnica ne deluje več? Venum PC jev vaš odgovor. Ob nizkih cenah tipkovnic (novih) ali relativno poceni (originalnih) zagotavljamo kvalitetno in dolgotrajno delovanje vaše  tipkovnice.

Naši tehniki imajo tudi izkušnje za menjavo tipkovnic na vseh vrstah prenosnikov Mac ali Windows platforme. Običajno menjave tipkovnic niso dolgotranje  in skupaj z diagnostiko vzamejo manj kot en dan, če le imamo tipkovnico na zalogi. V primeru, da tipkovnice ni na zalogi vas seveda o tem predhodno obvestimo in vam ponudimo začasni prenosnik.

Vse menjave zaslonov pri nas imajo 6 mesečno garancijo na opravljeno storitev in 1 letno garancijo na ekran. Tako kot za tipkovnice imamo tudi tukaj na voljo rabljene ekrane ali nove.

Nove ekrani se vedno naročajo po naročilu in so pri nas med 3-5 delovnih dni. Če je prenosnik padel na tla in zgleda še tako nemogoč za popravilo, vas lahko preseneti nizka cena in odlično opravljeno naše delo. Ob menjavi ekrana naj vas ne skrbi za izgubo podatkov. Po menjavi vam garantiramo, da bo vaš prenosnik kot nov, tudi če ta trenutno izgleda kot, da mu ni pomoči.

Se računalnik ne polni? Se ne prižge? Ni problema! Poslovni ali prenosniki za domačo rabo imajo lahko enak problem – ni stika na polnilnem »jack« kablu. Brez panike, pokličite nas in bomo uredili.

Menjava polnilnega priključnega kabla je hitra, učinkovita in zagotavlja daljšo ter predvsem normalno uporabo vašega prenosnika. Ob naši diagnostiki preverimo ali gre res za kabel, ali je napaka kje drugje potem vas pokličemo in se skupaj dogovorimo za popravilo. Če je določen del prenosnika pri dobavitelju v Sloveniji je popravilo opravljeno v enem dnevu od dobave v nasprotnem primeru pa odvisno od roka dobave komponente.