Dosegljivi vsak delovnik od 8h do 19h.

SERVIS PRENOSNIKOV

Pri nas servis prenosnikov poteka v treh korakih: 

1. Z diagnostiko preverimo in popravimo še tako skrito napako. 
2. Največ nam pomeni, da nas razumete zato uporabljamo čim bolj vsakdanje besede. 
3.Naš cilj je, da bo vaša odločitev sprejeta na podlagi naše strokovne ocene in vašega razumevanja.
069 / 993 - 983
ciscenje prenosnika

Menjava termalne paste + čiščenje

že od 20,00 €

ČIŠČENJE PRENOSNIKA

Preberi več...

Vzdrževanje čistoče v vašem prenosniku in zagotavljanje nizkih temperatur, ter pretok zraka je kot zdrava prehrana za telo. Venum PC ponuja hitro in učinkovito čiščenje računalnika poleg tega pa je relativno poceni. Predlagamo čiščenje vsaj na 1 leto (odvisno od uporabe).

 Če pa je prenosnik star več kot 2 leti pa je zagotovo smiselno obiskati naš servis in očistiti ter zamenjati termalno pasto. Ventilator procesorja je zadolžen za odvajanje vročega zraka, ki ga proizvaja procesor ob obremenitvi in če ta edini  ventilator in njegove zračnike zadušimo (z prahom ali dlakami hišnih ljubljenčkov) ventilator enostavno ne more odvajati vročine in posledično se pregrevajo vse komponente v prenosniku.  To lahko vodi do odpovedi matične plošče. Vendar prah ni edini krivec za vročino, saj se čez čas tovarniška termalna pasta posuši in nima več svoje prvotne funkcije.

Mi zato uporabljamo profesionalno pasto za prenosnike, ki se zelo pregrevajo (Noctua ali Thermal Grizzly) in prav tako odlično Arctic MX-4 za ostale prenosnike. Čiščenje je temeljito in prenosnik se popolnoma razstavi ter očisti vsak del. Zagotovo vam bo prenosnik hvaležen vi pa boste imeli hladen in zdrav prenosnik.
nedelujoca tipkovnica na prenosniku

Servisna ura + nadomestni del

že od 60,00 €

MENJAVA TIPKOVNICE

Preberi več...

Lepljiva tipkovnica? Nekaj črk ne dela, ali pa enostavno tipkovnica ne deluje več?
Venum PC je vaš odgovor. Ob nizkih cenah tipkovnic (novih) ali relativno poceni (originalnih) zagotavljamo kvalitetno in dolgotrajno delovanje vaše tipkovnice.

Naši tehniki imajo tudi izkušnje za menjavo tipkovnic na vseh vrstah prenosnikov Mac ali Windows platforme. Običajno menjave tipkovnic niso dolgotranje in skupaj z diagnostiko vzamejo manj kot en dan, če le imamo tipkovnico na zalogi. V primeru, da tipkovnice ni na zalogi vas seveda o tem predhodno obvestimo in vam ponudimo začasni prenosnik.
razbit ekran na prenosnoki

Servisna ura + ekran

že od 70,00 €

MENJAVA EKRANA NA PRENOSNIKU

Preberi več...


Vse menjave zaslonov pri nas imajo 6 mesečno garancijo na opravljeno storitev ter 12 mesečno  garancijo na ekran. Tako kot za tipkovnice imamo tudi tukaj na voljo rabljene ekrane ali nove.

Nove ekrani se vedno naročajo po naročilu in so pri nas 3-5 delovnih dni od naročila. Če je prenosnik padel na tla in zgleda še tako nemogoč za popravilo, vas lahko preseneti nizka cena in odlično opravljeno naše delo. Ob menjavi ekrana naj vas ne skrbi za izgubo podatkov. Po menjavi vam garantiramo, da bo vaš prenosnik kot nov, tudi če ta trenutno izgleda kot, da mu ni pomoči.

Velikokrat ob padcu ali drugih težjih poškodbah pride tudi do zloma "pantov" oz nosilcev ekrana. Tudi to je mogoče zamenjati vendr je velikokrat težava tudi v vijakih in včasih je potrebna menjava celotnega ekrana skupaj s pokrovom zato je ključnega pomena, da prenosnik vidimo in ocenimo nastalo škodo pred popravilom.
prenosnik ne polni

Servisna ura + nadomestni del

že od 50,00 €

Menjava polnilnega priključka na prenosniku

Preberi več...

Se računalnik ne polni?
Se ne prižge? 
Ni problema! Poslovni ali prenosniki za domačo rabo imajo lahko enak problem – ni stika na polnilnem »jack« kablu.

 Brez panike, pokličite nas in bomo uredili.
Menjava polnilnega priključnega kabla je hitra, učinkovita in zagotavlja daljšo ter predvsem normalno uporabo vašega prenosnika. Ob naši diagnostiki preverimo ali gre res za kabel, ali je napaka kje drugje potem vas pokličemo in se skupaj dogovorimo za popravilo.
Če je določen del prenosnika pri dobavitelju v Sloveniji je popravilo opravljeno v enem dnevu od dobave v nasprotnem primeru pa odvisno od roka dobave komponente.

Kadar je napaka večja oz. je do stika prišlo tudi na matični plošči vas obvestimo in skupaj preverimo ali se takšno popravilo sploh še izplača, saj je popravilo matične plošče bistveno dražje kot sam polnilni kabel.
pomoc na daljavo

BREZPLAČNO do 10 minut

več kot 10 minut  24,00 € / ura

ODDALJENA POMOČ

Preberi več...

Zavedamo se, da je včasih težko priti do naše fizične trgovine zaradi več razlogov, zato nudimo oddaljeno pomoč če le imate aktivno internetno povezavo. 

Če ocenimo da je dela za cca 10-15 minut vam pomagamo BREZPLAČNO v nasprotnem primeru pa je cena 24,00€ na uro.

Vse kar potrebujete na vašem računalniku je program "Any Desk", ki ga prenesete tukaj. Potem nas pokličete in se pogovorimo o nastali težavi. Zaradi ostalega dela je oddaljena pomoč možna samo predhodnem dogovoru.
namestitev windowsev

Windows + gonilniki

50,00 € 

NAMESTITEV SISTEMA IN RAZNIH PROGRAMOV

Preberi več...

Računalnik je čedalje bolj počasen?
Potrebujete svežo namestitev operacijskega sistema? 
Vam ne deluje tiskalnik? 
Ste dobili nov modem, skener ali drugo napravo in ne veste kje dobiti prave gonilnike?

Vse to vam z veseljem uredimo pri nas. Namestitev Windows sistema + vsi gonilniki in testiranje vam uredimo za zgolj 50,00€ (z vklj. DDV) in računalnik je nared v istem dnevu. 

Ne zgubljajte časa in živcev, prinesite nam prenosnik ali računalnik in uredili bomo vse za vas.

Servisiramo različne znamke

Za zgoraj navedene blagovne znamke nismo pooblaščeni serviserji, le servisiramo prenosnike in računalnike izven garancije. Rezervni deli so lahko original ali ne na željo kupca.

Stopite v stik z nami

Pišete nam lahko vsak dan 24/7 preko spodnjega kontaktnega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

KONTAKTNI OBRAZEC

Pokličite nas!

V primeru, da vam je ljubši način komuniciranja preko telefona ali e-maila smo vam na voljo vsak delavnik med 8h-19h.

Socialna omrežja

Smo vas prepričali?

V našem podjetju si prizadevamo za kakovost in zadovoljstvo kupca. Vedno iščemo optimalno in najugodnejšo rešitev za kupca. Radi pomagamo in svetujemo, zato ne odlašajte s popravilom.
POKLIČITE NAS!
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram