fbpx

O NAS

Veselje od otroštva

Že od otroštva sem se zanimal predvsem za tehnične stvari. Ne bom pozabil dneva, ko sem prvič odprl ohišje računalnika, v njem pa sem zagledal samo nekaj kablov. Od takrat uživam v delu s temi čarobnimi napravami, veselje, enako kot tisto ob prvem snidenju, pa traja še danes.

Vsa ta leta sem izpopolnjeval svoja znanja v servisiranju ter optimiziranju vseh vrst računalnikov, obenem pa sem pridobil tudi ogromno izkušenj, le te pa z veseljem delim z vami. Moja strast me je na koncu pripeljala do tega, da sem se odločil, da bom svoje znanje delil s celotno Gorenjsko.

Odločitev je padla

Odločil sem se, da odprem podjetje, ki se ukvarja s prodajo in servisom računalnikov, izobraževanjem na domu ter odkupom starih naprav. Ker pa vsi niso vešči delovanja računalnikov, sem se odločil tudi za pomoč na domu, prevzem na dogovorjenem mestu in pa tudi dostavo v širši okolici Kranja oziroma po Gorenjski

Če kupujete nov računalnik, sem pripravljen starega odkupiti ali ga vzeti v račun pod pogojem, da pri meni kupite drugega.

Cilj je zadovoljstvo

Naš največji cilj je, da se stranke, predvsem s področja Kranja in celotne Gorenjske k nam vračajo, zato vse stavimo na kakovost, obenem pa vam nudimo tudi garancijo na vse opravljene storitve. Če niste prepričani, kje tiči problem, smo vam na voljo 24/7. Pred vsakim nakupom vam ponudimo tudi možnost testiranja računalnika v naši poslovalnici v Kropi na Gorenjskem oziroma pri vas doma.

Vljudno vabljeni k ogledu naših storitev in verjamemo, da se boste vrnili zadovoljni.

Kontakt
VENUM PC, Haris Ćoralić s.p.
Matična številka: 8394997000
Davčna številka: 28102258
Stopite v stik z nami