VESELJE OD OTROŠTVA

veselje nad racunalniki od otrostva

Že od otroštva sem se zanimal predvsem za tehnične stvari. Ne bom pozabil dneva, ko sem prvič odprl ohišje računalnika, v njem pa sem zagledal samo nekaj kablov. Od takrat uživam v delu s temi čarobnimi napravami, veselje, enako kot tisto ob prvem snidenju, pa traja še danes.

Vsa ta leta sem izpopolnjeval svoja znanja v servisiranju ter optimiziranju vseh vrst računalnikov, obenem pa sem pridobil tudi ogromno izkušenj, le te pa z veseljem delim z vami. Moja strast me je na koncu pripeljala do tega, da sem se odločil, da bom svoje znanje delil s celotno Gorenjsko in tako se moje sanje počasi uresničujejo :).

veselje nad racunalniki od otrostva
zamisljeni poslovnez

ODLOČITEV JE PADLA

zamisljeni poslovnez

Odločil sem se, da odprem podjetje, ki se ukvarja s prodajo in servisom računalnikov, izobraževanjem na domu ter odkupom starih naprav. Ker pa niso vsi vešči delovanja računalnikov, sem se odločil tudi za pomoč na domu, prevzem na dogovorjenem mestu in pa tudi dostavo v širši okolici Kranja oziroma po Gorenjski. 

Če kupujete nov računalnik, sem pripravljen starega odkupiti ali ga vzeti v račun pod pogojem, da pri meni kupite drugega. Če pa bi radi enostavno kpili novega, vam nudim tudi pomoč ob nakupu in svetovanje, hkrati pa je moj glavni cilj ponuditi vam optimalno rešitev.

CILJ JE ZADOVOLJSTVO

zadovoljstvo kupcev

Naš največji cilj je, da se stranke, predvsem s področja Kranja in celotne Gorenjske k nam vračajo, zato vse stavimo na kakovost, obenem pa vam nudimo tudi garancijo na vse opravljene storitve. Če niste prepričani, kje tiči problem, smo vam na voljo 24/7. Pred vsakim nakupom vam ponudimo tudi možnost testiranja računalnika v naši poslovalnici v Kropi na Gorenjskem oziroma pri vas doma. Najboljša stranka je  zadovoljna stranka!

Vljudno vabljeni k ogledu naših storitev in verjamemo, da se boste vrnili zadovoljni.

zadovoljstvo kupcev