Dosegljivi vsak delovnik od 8h do 19h.

VENUM PC 

za estetiko in kakovost poskrbi.
racunalniska gaming trgovina venum pc
VENUM PC

VEČ KOT TRGOVINA

Venum PC je spletna in fizična trgovina namenjena vsem, ki potrebujejo nov, rabljen ali obnovljen računalnik oz. dodatne računalniške komponente. Naš cilj je ponuditi ugodne cene in hkrati kvalitetne izdelke. Najbolj se osredotočamo na gaming izdelke kot so gaming računalniki, gaming tipkovnice, gaming stoli ter vse dodatne komponente, ki zajemajo celoten gaming spekter.

Pri nas je možno kupiti tudi rabljene namizne računalnike, rabljene prenosnike kot tudi obnovljene, ki imajo daljšo garancijo. Vedno se povsem posvetimo kupcu in njegovim željam ter tako ponudimo najbolj primeren računalnik zanj.
GAMING TRGOVINA

TESTIRAJ PREDEN KUPIŠ

Prednost nakupa v naši trgovini je ta, da lahko izdelke fizično vidite in preizkusite, obenem pa dobite vse potrebne informacije, ki vas zanimajo. Poleg tega, vam bomo tudi svetovali ali sploh potrebujete takšen računalnik, kot ste ga sprva želeli kupiti. Vsakemu kupcu se posvetimo in mu individualno svetujemo, ter pripravimo ustrezne ponudbe, glede na zahtevano zmogljivost računalnika in znesek, ki ga je kupec pripravljen odšteti.

Svoje znanje vedno nadgrajujemo in obnavljamo zato lahko ponosno povemo, da znamo strankam strokovno svetovati ob nakupu smiselne izbire komponent pri sestavah za različne konfiguracije računalnikov kot npr. igranje iger, video-obdelavo, arhitekturno risanje, strojno zahtevna opravila ipd.
preizkusi mega gaming racunalnike venum pc
vodno hlajenje graficne kartice
SVOJA ZNANJA

VEDNO NADGRAJUJEMO

Poleg tega imamo precejšnje znanje za različna vodna hlajenja računalnikov, zdravo navijanje računalniških komponent (pri tem lahko dosežemo do 30% boljši izkoristek obstoječe komponente), ter smisla za estetiko, saj bo računalnik po vaših željah izgledal fantastično in unikatno.

Našo ponudbo dnevno osvežujemo, tako s cenami  kot z dodajanjem najnovejših artiklov na tržišču. Najboljši smo v optimizaciji in sestavi gaming računalnikov, tako rabljenih kot novih in tukaj omejitev glede komponent skorajda ni.
ZAKAJ VENUM PC

VESELJE OD OTROŠTVA

Že od otroštva sem se zanimal predvsem za tehnične stvari. Ne bom pozabil dneva, ko sem prvič odprl ohišje računalnika, v njem pa sem zagledal samo nekaj kablov. Od takrat uživam v delu s temi čarobnimi napravami, veselje, enako kot tisto ob prvem snidenju, pa traja še danes.

Vsa ta leta sem izpopolnjeval svoja znanja v servisiranju ter optimiziranju vseh vrst računalnikov, obenem pa sem pridobil tudi ogromno izkušenj, le te pa z veseljem delim z vami. Moja strast me je na koncu pripeljala do tega, da sem se odločil, da bom svoje znanje delil s celotno Gorenjsko in tako se moje sanje počasi uresničujejo :).
PRVI KORAKI

ODLOČITEV JE PADLA

Odločil sem se, da odprem podjetje, ki se ukvarja s prodajo in servisom prenosnikov, gaming računalnikov, namiznih računalnikov ter odkupom starih naprav. Največ svojega zbnanja usmerjam v prodajo in sestavo računalnikov po izbiri in vedno poskusim najti pravega za vsakega kupca.

Če kupujete nov računalnik, sem pripravljen starega odkupiti ali ga vzeti v račun pod pogojem, da pri meni kupite drugega. Če pa bi radi enostavno kupili novega, vam nudim tudi pomoč ob nakupu in svetovanje, hkrati pa je moj glavni cilj ponuditi vam optimalno rešitev.
MOJ CILJ

ZADOVOLJSTVO KUPCA

Naš največji cilj je, da se stranke, predvsem s področja Kranja in celotne Gorenjske k nam vračajo, zato vse stavimo na kakovost, obenem pa vam nudimo tudi garancijo na vse opravljene storitve. Če niste prepričani, kje tiči problem, smo vam na voljo vsak delovni dan od 8.00 do 19.00. Pred vsakim nakupom vam ponudimo tudi možnost testiranja računalnika v naši poslovalnici v Kranju. Najboljša stranka je zadovoljna stranka!

Vljudno vabljeni k ogledu naših storitev in verjamemo, da se boste vrnili zadovoljni. Naše dosedanje računalnike boste našli tudi na naši strani pod zavihkom gaming računalniki, hkrati pa si lahko ogledate in sledite na naši Facebook strani.
zadovoljstvo kupca venum pc

KJE SE NAHAJAMO?

Smer Ljubljana- Kranj

Iz smeri Ljubljana - Kranj zapeljite na izvoz Kranj vzhod, ter na krožnem toku zapeljite na 3. izvoz. Pri drugem (večjem) krožnem toku prav tako zapeljite iz krožišča na 3. izvozu. Pri prvem semaforju zavijte desno, kjer boste takoj opazili Planet Kranj. Nahajamo se v 1. nadstropju poleg kina Cineplexx.

Smer Jesenice - Kranj

Iz smeri Jesenice - Kranj zapeljite na izvoz Kranj vzhod, ter na križišču zavijte levo. Pri (večjem) krožnem toku prav tako zapeljite iz krožišča na 3. izvozu. Pri prvem semaforju zavijte desno, kjer boste takoj opazili Planet Kranj. Nahajamo se v 1. nadstropju poleg kina Cineplexx.

Svetujemo vam, da ob večjem nakupu parkirate v garažno pod planetom Kranj, vzamete voziček in pridete z dvigalom v 1. nadstropje.

DELOVNI ČAS

Računalnike prevzemamo vsak delavnik
po dogovoru z našim serviserjem.

Dopoldan med 10. in 14. uro
Popoldan med 15. in 19. uro
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram