VENUM PC za estetiko in kakovost poskrbi.

Uporabljamo le dokazano kakovostne komponente

01

Venum pc

Venum PC

več kot trgovina

Venum PC je spletna in fizična trgovina namenjena vsem, ki potrebujejo nov, rabljen ali obnovljen računalnik oz. dodatne računalniške komponente. Naš cilj je ponuditi ugodne cene in hkrati kvalitetne izdelke. Najbolj se osredotočamo na gaming izdelke kot so gaming računalniki, gaming tipkovnice, gaming stoli ter vse dodatne komponente, ki zajemajo celoten gaming spekter.

Pri nas je možno kupiti tudi rabljene namizne računalnike, rabljene prenosnike kot tudi obnovljene, ki imajo daljšo garancijo. Vedno se povsem posvetimo kupcu in njegovim željam ter tako ponudimo najbolj primeren računalnik zanj.

02

preizkusi me

gaming trgovina

testiraj preden kupiš

Prednost nakupa v naši trgovini je ta, da lahko izdelke fizično vidite in preizkusite, obenem pa dobite vse potrebne informacije, ki vas zanimajo. Poleg tega, vam bomo tudi svetovali ali sploh potrebujete takšen računalnik, kot ste ga sprva želeli kupiti. Vsakemu kupcu se posvetimo in mu individualno svetujemo, ter pripravimo ustrezne ponudbe, glede na zahtevano zmogljivost računalnika in znesek, ki ga je kupec pripravljen odšteti.
Svoje znanje vedno nadgrajujemo in obnavljamo zato lahko ponosno povemo, da znamo strankam strokovno svetovati ob nakupu smiselne izbire komponent pri sestavah za različne konfiguracije računalnikov kot npr. igranje iger, video-obdelavo, arhitekturno risanje, strojno zahtevna opravila ipd.

PONUJAMO VAM:

03

polni znanja

vedno nadgrajujemo

svoja znanja

Poleg tega imamo precejšnje znanje za različna vodna hlajenja računalnikov, zdravo navijanje računalniških komponent (pri tem lahko dosežemo do 30% boljši izkoristek obstoječe komponente), ter smisla za estetiko, saj bo računalnik po vaših željah izgledal fantastično in unikatno.

Našo ponudbo dnevno osvežujemo, tako s cenami  kot z dodajanjem najnovejših artiklov na tržišču. Najboljši smo v optimizaciji in sestavi gaming računalnikov, tako rabljenih kot novih in tukaj omejitev glede komponent skorajda ni.

04

pridi tudi ti

Kje smo?

Tuš planet kranj

Najdete nas lahko v Tuš planetu Kranj, 1. nadstropje – poleg kinodvorane Cineplexx, kjer vas bomo z veseljem sprejeli in svetovali o nakupu.

05

Predstavitev

kdo sem jaz?

veselje od otroštva

Že od otroštva sem se zanimal predvsem za tehnične stvari. Ne bom pozabil dneva, ko sem prvič odprl ohišje računalnika, v njem pa sem zagledal samo nekaj kablov. Od takrat uživam v delu s temi čarobnimi napravami, veselje, enako kot tisto ob prvem snidenju, pa traja še danes.

Vsa ta leta sem izpopolnjeval svoja znanja v servisiranju ter optimiziranju vseh vrst računalnikov, obenem pa sem pridobil tudi ogromno izkušenj, le te pa z veseljem delim z vami. Moja strast me je na koncu pripeljala do tega, da sem se odločil, da bom svoje znanje delil s celotno Gorenjsko in tako se moje sanje počasi uresničujejo :).

veselje nad racunalniki od otrostva

06

odločitev

prvi koraki

odločitev je padla

Odločil sem se, da odprem podjetje, ki se ukvarja s prodajo in servisom računalnikov, izobraževanjem na domu ter odkupom starih naprav. Ker pa niso vsi vešči delovanja računalnikov, sem se odločil tudi za pomoč na domu, prevzem na dogovorjenem mestu in pa tudi dostavo v širši okolici Kranja oziroma po Gorenjski. 

Če kupujete nov računalnik, sem pripravljen starega odkupiti ali ga vzeti v račun pod pogojem, da pri meni kupite drugega. Če pa bi radi enostavno kupili novega, vam nudim tudi pomoč ob nakupu in svetovanje, hkrati pa je moj glavni cilj ponuditi vam optimalno rešitev.

zamisljeni poslovnez

07

moj cilj

moj cilj

zadovoljstvo kupca

Naš največji cilj je, da se stranke, predvsem s področja Kranja in celotne Gorenjske k nam vračajo, zato vse stavimo na kakovost, obenem pa vam nudimo tudi garancijo na vse opravljene storitve. Če niste prepričani, kje tiči problem, smo vam na voljo vsak delovni dan od 8.00 do 20.00. Pred vsakim nakupom vam ponudimo tudi možnost testiranja računalnika v naši poslovalnici v Kranju. Najboljša stranka je  zadovoljna stranka!

Vljudno vabljeni k ogledu naših storitev in verjamemo, da se boste vrnili zadovoljni.

zadovoljstvo kupcev