Dosegljivi vsak delovnik od 8h do 19h.

REŠEVANJE PODATKOV

Prepustite profesionalcem

Družinske slike, glasba, filmi, videoposnetki, poslovni dokumenti in ostale vam pomemben stvari znajo biti velik problem če jih izgubimo sploh če so nam te zelo pomembne.

Imate
Vprašanje?

KONTAKTIRAJTE NAS

Pokličite nas

069 / 993 - 983

POGOSTA VPRAŠANJA

Koliko stane diagnostika?

Ker je popravilo diskov in ostalih medijev precej zapleten proces diagnostika ni taka, da vstavimo medij v določeno napravo in odkrijemo napako. Medij moramo mehansko fizično odpreti in preveriti vse mehanski dele ter čipovje. Zato je tak proces diagnosticiranja 30,00€ (z vklj. DDV). V primeru da se odločite za popravilo pa je seveda ta diagnostika BREZPLAČNA.

Kakšna pa je približno cena popravila?

Cena je popolnoma odvisna od medija in poškodbe zato se cene gibljejo vse od 100,00€ pa tudi do 1000,00€ in več saj kot rečeno zahtevajo taki postopki poseben prostor (brezprašni prostor), mirno roko in veliko znanja. Vsekakor pa v 99% pridobimo izgubljene podatke, četudi je hujša mehanska poškodba.
Cenik storitev

NAŠE CENE

Vse podatke obdelujemo skrbno in v skladu z GDPR. Nas ne zanima kaj imate, le da imate ponovno!

Diagnostika

Diagnostika se v primeru popravila pri nas ne računa.

€30,00

/z vklj. DDV

Popravilo medija

Popravilo medija je odvisno od poškodbe. Če gre za USB in čipovje se cena začne pri

€110,00 +

/z vklj. DDV
"V našem podjetju so podatki zelo pomembni saj veliko delamo s podatkovnimi bazami. Imeli smo NAS, ki je bil poškodovan zaradi električnega nihanja ob udaru strele. Na srečo so nam pri Venum PC rešili vse podatke."

Adijan Dervišević

"Za oblikovanje spletnih strani uporabljamo veliko slik, ki jih ustvarimo sami. Imeli smo manjšo nesrečo z SD kartico fotoaparata na katerem je bilo preko 10.000 slik. Na srečo so nam uspeli v podjetju Venum PC rešiti vse."

Simon Šebjanič

"Smo frizerski salon, ki redno objavljamo prinčeske preko socialnih medijev. Telefon s katerim slikamo nam je padel po tleh in se razbil ekran. Posledično nismo mogli priti nikakor do naših slik. Ker je bila menjava ekrana rekalitvno poceni smo se odločili za celotno popravilo."

Ajda Batos

DELOVNI ČAS

Računalnike prevzemamo vsak delavnik
po dogovoru z našim serviserjem.

Dopoldan med 10. in 14. uro
Popoldan med 15. in 19. uro
envelopephonemap-markerpie-chartmagnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram