RAČUNALNIŠKI SERVIS IN NAŠE STORITVE

SERVIS PRENOSNIKA

Zavedamo se, da je uporaba računalnikov v današnjem času samoumevna, zato ponujamo hitro, kvalitetno in ugodno popravilo prenosnih računalnikov. Pred vsakim servisom se najprej posvetujemo s stranko ter v primeru dražje okvare lahko ponudimo tudi odkup.

REŠEVANJE PODATKOV

Družinske slike, glasba, filmi, videoposnetki, poslovni dokumenti in ostale stvari znajo biti velik problem, če jih izgubimo sploh, če so nam te zelo osebne. Na žalost je računalnik sestavljen iz delov, ki so kvarljivi in lahko tudi prenehajo delovati. Zaupajte našim strokovnjakom.

SERVIS RAČUNALNIKA

Je računalnik čedalje počasnejši ali se sploh ne prižge? Obiščemo vas lahko na domu, na poti v službo ali pa se oglasite pri nas. Diagnostika običajno ne traja več kot 1 uro, razen v primeru zahtevnejše napake.

NADGRADNJA RAČUNALNIKA

Želite hitrejši in bolj odziven računalnik?
Nadgradnja in boljše komponente so pravi in hkrati najbolj enostaven odgovor na to vprašanje. Seveda obstajajo odgovori na vsa vprašanja na internetu, ampak če ne veste niti kje začeti potem smo mi pravi naslov za vaša vprašanja.

Hiter pregled cen

Naše najpogostejše storitve, ki jih opravljamo. Cena je odvisna od zahtevnosti storitve. Servisna ura in diagnostika je 20€. V primeru servisa pri nas se diagnostike ne računa. Podroben cenik pa si lahko ogledate tukaj.

250,00€

(z vključenim DDV)

REŠEVANJE PODATKOV

* v primeru servisa

24,00€

(z vključenim DDV)

servisna ura

* v primeru servisa

22,00€

(z vključenim DDV)

optimizacija

* možna ponovna namestitev windowsov

Pogosta vprašanja

Eden izmed najpogostejših vprašanj, ki jih dobivamo je prav ta. Vsak procesor za svoje delovanje potrebuje določeno število (W) za delovanje. Elektrika proizvaja vročino in o obremenitvi je temperatura lahko med 60-100°C. Težava nastane ko ventilator procesorja, ni več sposoben odvajati vročega zraka zaradi prahu in umazanije, ki se nabere na režah. Takrat je potrebno čiščenje  in ponovna namestitev termalne paste. Svetujemo Vam da to storite čim prej, saj lahko prekomerno pregrevanje privede do ostalih hujših in dražjih problemov. Več o čiščenju si preberite tukaj.

Najprej, brez panike. Razlogov za to je lahko več. Največkrat gre za napako napajalnika, napajalnega kabla ali polnilca. V redkem primeru lahko to privede tudi do hujših zapletov (odpoved matične kartice, grafične…) ali ob udaru strele, vendar pa v večini primerov ni razloga za preplah saj so to relativno poceni popravila in vaši podatki ostanejo varni!

Nenadna napaka sistema, ko se operacijski sistem več ne postavi oz. ne pride v namizje je pogosta napaka, ki pa na žalost ni lahka za odkrivanje. V večini primerov se pokaže moder ekran z belim opisom, ki se imenuje BSOD (Blue screen of Death). Razlogov za to napako je veliko – lahko je sistemska ali hardwarska napaka.  Uporabnik sam težko odpravi to napako, če pa poskuša pa stanje le poslabša, zato nas prosim čim prej obiščite, da poskusimo mi strokovno odpraviti težavo in rešiti vaše podatke. Kontaktirate nas lahko tudi preko tega obrazca.

V primeru dodatnih vprašanj nas vedno lahko kontaktirate preko telefona ali kontaktnega obrazca.

Komentarji naših strank

"Zadovoljen z odnosom, hitrostjo odziva in popravila, vse je bilo obrazloženo in dogovorjeno ter deležen sem bil še kratkega tečaja iz "računalništva za telebane" .Odlično in hvala"
Vinko susnik
*****
"Odlična podpora pri diagnozi napake in nakupu novega prenosnika! Hitro, strokovno, ugodno. Skratka, Venum PC mi je prihranil marsikakšen glavobol pri menjavi računalnika."
Ana Pavec
*****
"Venum so mi pomagali rešiti precej obskurno težavo. Z nadzvočno hitrostjo in izjemno merico ustrežljivosti. TOP servis!
Toplo priporočam!"
Jan Veidt
*****
"Zelo zadovoljna. Profesionalen odnos in hiter odziv. Priporočam"
denisa širić
*****