Pokličite nas +386 69 993 983

SERVIS

Servis računalnikov
popravilo prenosnika

Zavedamo se, da je uporaba računalnikov v današnjem času vsakodnevna, zato ponujamo hitro, kvalitetno in ugodno popravilo namiznih in prenosnih računalnikov. Pred vsakim servisom se najprej posvetujemo s stranko ter v primeru dražje okvare nudimo odkup.

Diagnostika računalnika
Reševanje podatkov
Poškodba na disku

Vam medij ne deluje in ne morete več dostopati do svojih podatkov? Se vam je poškodoval disk? Ob okvari diska ne zganjajte panike, saj je v večini primerov podatke mogoče obnoviti! Podatki niso izgubljeni, le težje jih bo pridobiti nazaj. Več o tem pa  na spodnji povezavi.

Reševanje podatkov
Čiščenje računalnika
Podrobno čiščenje računalnika

Je vas računalnik s časom zaradi prezasedenosti postal počasen? Imate občutek, da so vaš računalnik napadli virusi, nimate pa zadostnega znanja, da bi le te odstranili sami? V takšnih primerih lahko čiščenje računalnika opravimo mi. Ponujamo vam tudi prevezem na domu.

Čiščenje računalnika
Nadgradnje sistemov

Je programska oprema na vašem računalniku zastarela in ne ponuja vseh funkcij, ki jih želite? Ste naveličani starega operacijskega sistema in želite novega? V našem podjetju izvajamo tudi nadgradnje programske in strojne opreme. Več o tem pa na spodnji povezavi.

Nadgradnja računalnika
Pokličite nas +386 69 993 983
Pokličite nas, če imate vprašanja: +386 69 993 983
Obiščite tudi našo Facebook stran
Pokličite nas +386 69 993 983