Dosegljivi vsak delovnik od 8h do 19h.

RAČUNALNIŠKI SERVIS IN NAŠE STORITVE

HITER PREGLED CEN

Servisna ura
30,00 €
z vklj. DDV
Brezplačna diagnostika *
Kakovostni rezervni deli
Garancija na storitev
Nadomestni prenosnik
* V primeru servisa pri nas
Optimizacija sistema
24,00 €
z vklj. DDV
Pregled sistema
Posvet s stranko
Odstranitev nesnage *
Predlog o izboljšavi
* Lahko pride do ponovne namestitve sistema
reševanje podatkov
110,00 €
z vklj. DDV
Brezplačna diagnostika *
Manjša fizična poškodba
Poškodba particije
Izbris datotek
* V primeru servisa pri nas

POTEK POPRAVILA RAČUNALNIKA

ČASOVNICA

Zavedamo se, da je vsak dan brez računalnika lahko težek zato v 95% primerov opravimo servis še isti dan. V primeru, da traja dlje panudimo tudi možnost nadomestnega prenosnika / računalnika za nemoteno delo.

OPIS NAPAKE

Ko nam dostavite vaš računalnik se najprej skupaj pogovorimo o napaki. Podrobneje ko nam opišite napako hitreje lahko napako odpravimo /  popravimo. 

DIAGNOSTIKA IN PREGLED

Nato naši serviserji temeljito pregledajo obstoječe stanje računalnika ali prenosnika in se prepričajo, da ni še kakšna dodatna napaka, ki za vas ni vidna.

PRED POPRAVILOM POKLIČEMO!

Nikoli ne začnemo popravila dokler vas ne obvestimo o nastalih stroških in se skupaj pogovorimo ali se zadeva sploh izplača popravljati. Vi ste tisti, ki odločate.

DOBAVA DELOV IN SERVIS

V kolikor imamo programska popravila in razna menjava diskov, pomnilnikov je servis opravljen že isti dan. Mehanske poškodbe pa trajajo dlje, saj ej dobava delov tudi do 45 dni.

PRIPRAVLJEN NA PREVZEM

Ko je vaš računalnik pripravljen vas pokličemo in povprašamo kako boste poravnali obveznosti. Plačate vedno PO opravljenem servisu. Zadovoljstvo kupca je na prvem mestu.

Servisiramo različne znamke

Za zgoraj navedene blagovne znamke nismo pooblaščeni serviserji, le servisiramo prenosnike in računalnike izven garancije. Rezervni deli so lahko original ali ne na željo kupca.

Pogosta vprašanja

Moj prenosnik je zelo vroč, je to normalno?

Eden izmed najpogostejših vprašanj, ki jih dobivamo je prav ta. Vsak procesor za svoje delovanje potrebuje določeno število (W) za delovanje. Elektrika proizvaja vročino in ob obremenitvi je temperatura lahko med 60-100°C!

Težava nastane ko ventilator procesorja, ni več sposoben odvajati vročega zraka zaradi prahu in umazanije, ki se nabere na režah. Takrat je potrebno čiščenje  in ponovna namestitev termalne paste. 

Svetujemo vam, da to storite čim prej saj lahko prekomerno pregrevanje privede do ostalih hujših in dražjih problemov. Več o čiščenju si preberite tukaj.

Računalnik se ne prižge, kaj naj naredim?

Najprej, brez panike. Razlogov za to je lahko več. Največkrat gre za napako napajalnika, napajalnega kabla ali polnilca. V redkem primeru lahko to privede tudi do hujših zapletov (odpoved matične kartice, grafične…)

Razlog je lahko tudi nenaden udar strele v neposredni bližini, vendar pa v večini primerov ni razloga za preplah saj so to relativno poceni popravila in kar je najpomembnejše  vaši podatki ostanejo varni!

Več o samem postopku si lahko preberete tukaj.

Računalnik ne pride v sistem, pokaže moder ekran. 

Nenadna napaka sistema, ko se operacijski sistem več ne postavi oz. ne pride v namizje je pogosta napaka, ki pa na žalost ni lahka za odkrivanje.

 V večini primerov se pokaže moder ekran z belim opisom, ki se imenuje BSOD (Blue screen of Death).

Razlogov za to napako je kot rečeno veliko – lahko je sistemska ali hardwarska napaka.  Uporabnik sam težko odpravi to napako, če pa poskuša pa stanje le poslabša, zato nas prosim čim prej obiščite, da poskusimo mi strokovno odpraviti težavo in rešiti vaše podatke. 

Stopite v stik z nami

Pišete nam lahko vsak dan 24/7 preko spodnjega kontaktnega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

KONTAKTNI OBRAZEC

Pokličite nas!

V primeru, da vam je ljubši način komuniciranja preko telefona ali e-maila smo vam na voljo vsak delavnik med 8h-19h.

Socialna omrežja

DELOVNI ČAS

Računalnike prevzemamo vsak delavnik
po dogovoru z našim serviserjem.

Dopoldan med 10. in 14. uro
Popoldan med 15. in 19. uro
envelopeusersphonemap-markersmartphonesmilehourglassmagnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram