Dosegljivi vsak delovnik od 8h do 19h.

SERVIS RAČUNALNIKOV

Računalniški servis namiznih računalnikov

Storitve popravila računalnikov - zaupajte profesionalcem

Počasen računalnik? Se računalnik sam ugasne? Moder ekran in podobne stvari so napake, ki jih srečujemo pogosto ampak vse napake so popravljive. Naša glavna lastnost je, da vedno stranki svetujemo do katere mere se računalnik sploh izplača popravljati. Naj vas razveselimo, da v večini primerov popravila niso draga, če le pridete pravočasno in ne odlašate.
racunalnik je zelo pocasen

Optimizacija sistema + čiščenje virusov

od 50,00 €

POČASEN RAČUNALNIK

Preberi več...

»Moj računalnik je počasen«, »potrebuje zelo dolgo časa, da pride v sistem«, »programe kot je internet mi odpira 5 minut!«

To so stavki, ki jih slišimo zelo pogosto. Dejstvo je, da računalnik sčasoma vedno bolj počasen. Stare in začasne datoteke se kopičijo nekje v skritih mapah in tako ustvarjajo sesutje sistema in preobremenitev – po domače rečeno nepotrebno iskanje, računanje in delovanje v ozadju. 

V takem primeru je najbolje, da čim prej pridete v našo poslovalnico, ali nas pokličete za prevzem, ter vam očistimo nesnago in pohitrimo vaš računalnik.
racunalnik se ne zazene crn zaslon no bootable device

Servisna ura 

30,00 €

RAČUNALNIK NE BERE DISKA - BIOS

Preberi več...

Če se ob prižigu svojega računalnika oz MAC-a srečujete z črnim zaslonom, modrim ali pa celo stavka kot je : “No Bootable Device” zagotovo ni prijeten občutek? 

Še hujše, ob pritisku tipke ne zaslišite nobenega piska, ventilatorja niti ne led luči? Nočna mora!

Je monitor prižgan, pa ni slike? Dokončati moraš projekt, kaj storiti?Najprej, brez panike! V večini primerih so vaši dokumenti, slike in vse na disku varni. Lahko gre za napako registra, sektorja, virusa ali podobno. 

Pokličite nas in na diagnostiki vam vse povemo, ter seveda tudi odpravimo napako.
moder ekran in bel smajli

Servisna ura 

30,00 €

RAČUNALNIK NE PRIDE V SISTEM

Preberi več...

Nenadna napaka sistema, ko se operacijski sistem več ne postavi oz. ne pride v namizje je pogosta napaka, ki pa na žalost ni lahka za odkrivanje. V večini primerov se pokaže moder ekran z belim opisom, ki se imenuje BSOD (Blue screen of Death).

Najprej, kar lahko storite sami je, da ob zagonu ni prisoten noben USB ali CD, zunanji disk ipd. Če napaka vztraja je lahko problem znotraj sistema. Ob modrem ekranu se izpiše napaka, ki pa ni specifično določena, zato je potrebna zahtevnejša diagnostika, kajti napaka je lahko tudi v procesorju, pomnilniku, matični plošči, disku ali celo grafični kartici.
racunalnik se ponovno zazene

Diagnostika + optimizacija

že od 40,00 €

NAKLJUČNI PONOVNI ZAGON IN ZAMRZNITEV

Preberi več...

Virusi, trojanski konji, adware-i, ramsonware in vse ostalo privedejo do nestabilnosti sistema. Ko računalnik zazna problem, se bo poskusil ponovno zagnati, da bi preprečil še večjo škodo na sistemu.

 Takšni problemi so enostavni za rešiti s čiščenjem računalnika z raznimi antivirusnimi programi ali posodobitvami gonilnikov v najslabšem primeru ponovno namestitvijo operacijskega sistema.

Drugi možen problem pa je strojna oprema. Zamrznitev računalnika ali nenaden ponovni zagon (ob obremenitvi) lahko nakazuje na pregrevanje procesorja.

Ko se procesor pregreva do točke, ko sistem ni več stabilen se le ta ponovno zažene da se s tem tudi malo ohladi. Vse od slabega napajanja grafične kartice do trdega diska lahko nakazuje na to napako. Prav zaradi tega imamo diagnostiko, kjer preizkušamo in izzovemo napako ter jo tako odpravimo. V primeru zahtevnejše napake lahko takšen servis in odkrivanje tudi do 5 dni, s tem pa zagotovimo, da je napak odpravljena za vedno.
ni slike na ekranu no signal

Servisna ura

30,00 €

NI SLIKE (NO SIGNAL) NA MONITORJU

Preberi več...

Ni hujšega kot to, da prižgeš računalnik na njem pa ni slike. Na monitorju se prikažejo napisi kot so "no signal" ali "no input signal" in takšne napake so za uporabnika zelo neprijetne saj dejansko ne veš niti kje začeti. 

Tu smo, da vam pomagamo. V skrajnem primeru gre za grafično kartico, lahko pa je napak bistveno več. Med drugimi tudi napaka na matični plošči, pomnilniku, kablu ali nenazadnje tudi monitorju. Mi imamo vedno na zalogi delujoče komponente, da preverimo točno kje je težava in se nato pogovorimo o možnosti popravila.
vgradnja komponent in nadgradnja racunalnika

Nadgradnja + testiranje in gonilniki

od 35,00 €

VGRADNJA KOMPONENTE (NADGRADNJA)

Preberi več...

Z veseljem podpiramo mlade in njihov poskus nadgrajevanja računalnika, saj smo vendarle tudi mi tako začeli.. 

Toda, kaj se zgodi, ko kupiš nov pomnilnik in enostavne slike ni več? Verjetno gre za manjšo težavo pa vseeno, z veseljem vam pomagamo in naučimo kakšno novo stvar preden postane težava resnejša, saj recimo slab stik lahko privede tudi do vžiga. 

V našem podjetju Venum PC nudimo tako nadgradnjo računalnika, vgradnjo komponent in sestavo novega računalnika čisto po vaših željah. Več o custom sestavi računalnika si lahko preberete tukaj.

MNENJA NAŠIH STRANK

Vaša menja nam veliko pomenijo. Hvala za zaupanje!
Trgovina je res na nivoju prijazen lasnik, da o dobavljivosti ne govorim zrihta tudi kar ni mogoce in to v zelo kratkih rokih. Svetuje vse kar rabis in pomaga pri izbiri ter z svojim znanjem te pusti brez besed ko govorimo o sestavi racunalnika. Skratka ce rabis mnenje, pomoc ali nov racunalnik pri venum pc vse dobis

Al3x

V kolikor kupujete računalnik, je Venum PC definitivno pravi naslov za vas. Odlično svetovanje, strokovna sestava custom računalnika in hitra dostava. Hvala še enkrat za odlično opravljeno delo. Se definitivno vrnem.

Simon Šebjanič

Ugoden ter zelo zanesljiv servis in super ponudba ter svetovanje ob nakupu novih komponent oz. računalnika.

Gregor Možgon

Preveri vsa mnenja strank

DELOVNI ČAS

Pon. ZAPRTO
Tor. 14:00 - 19:00
Sre. 14:00 - 19:00
Čet. 14:00 - 19:00
Pet. 14:00 - 18:00
Sob. ZAPRTO
Ned. ZAPRTO
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram